Reflectiegroep

Reflectiegroep: een krachtige stem voor ouders

De VCOV wil ouders een krachtige stem geven en bevraagt 4 à 5 keer per schooljaar ouders en ouderwerkingen over actuele thema's via de reflectiegroep.  

De reflectiegroep is een groep van personen die zich vrijwillig engageren om deel te nemen aan een online bevraging over een actueel thema. Zo bevroegen we de reflectiegroep al over de nieuwe inschrijvingsregels, het leersteundecreet en de Vlaamse toetsen, maar ook over de toegankelijkheid van het Deeltijds Kunstonderwijs en herexamens. Indien nodig, voorzien we een korte toelichting over het onderwerp.   

Iedere deelnemer kan in eigen naam reageren, maar het is natuurlijk sterker als het thema besproken wordt op een bijeenkomst van de ouderwerking. Lukt het niet om de bevraging tijdig in te vullen of kan je je, ondanks de toelichting, moeilijk een mening vormen? Dan is het geen probleem als je een keertje overslaat.

Wil je je engageren om de stem van ouders te laten horen? Bezorg ons dan je naam en e-mailadres via het inschrijfformulier.
Op de hoogte blijven?

Jouw mening telt

Het kan geen kwaad om een dagje vroeger op vakantie te vertrekken op het einde van het schooljaar. Akkoord of niet akkoord?

Heeft u een vraag voor VCOV? Contacteer ons!

Feedback geven